Ga naar hoofdinhoud
Financieel bedrijfsadvies nodig? Bel 06 - 13 518234 edwin@mallegromfs.nl
edwin nallegrom

OVER EDWIN

Mijn naam is Edwin Mallegrom.

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de financiële sector. In eerste instantie bij IFN Factors, een dochtermaatschappij van de ABN-AMRO bank en daarna bij de Rabobank. Bij deze bank heb ik diverse functies vervuld waaronder ruim 10 jaar als Accountmanager Bijzonder Beheer. In die rol heb ik altijd goede contacten gehad met MKB-ondernemers die moeilijke tijden beleefden.

Het adviseren van deze klanten heb ik altijd met veel plezier gedaan. Het daadwerkelijk ondersteunen van deze ondernemers is door de aard van mijn functie bij de bank nooit mogelijk geweest. Dat heeft mij doen besluiten om in 2018 de knoop door te hakken en zelf ondernemer te worden. Mijn opgedane kennis en ruime ervaring kan ik nu inzetten om de ondernemer wél te helpen bij het realiseren van de nodige veranderingen en doelstellingen.

Niet alleen ondernemers die in zwaar weer zitten trouwens maar zeker ook ondernemers die ondersteuning willen hebben bij de financiële administratie in de brede zin van het woord. En ondernemers die willen sparren over mogelijke uitbreiding van de activiteiten of over het optimaliseren van hun huidige werkzaamheden.

Al met al heb ik in ieder geval geen seconde spijt gehad van de beslissing om voor mezelf te beginnen. En dat gun ik u ook.

Wilt u meer weten wat ik voor u kan betekenen? Mail edwin@mallegromfs.nl of bel 06 – 1351 8234. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

contact
Back To Top